Top
edge computing

Què és edge computing i què ens aporta a l’empresa?

Vivim a l’era digital, on el terme “computació al núvol” s’ha convertit en un argot comú. Però avui parlarem d’una nova tendència que està guanyant terreny: l’edge computing.

T’has preguntat què és i com pot beneficiar la teva empresa? A SOCORED IT Solutions, volem compartir amb tu com les infraestructures edge computing poden canviar la manera com operem.

Què és edge computing?

El terme edge computing, també conegut com a computació perimetral, es refereix al procés de traslladar la capacitat de processament de dades des del centre de dades centralitzat a les vores de la xarxa.

En lloc d’enviar dades a llargues distàncies per ser processats, l’edge computing porta la computació més a prop del lloc on les dades són generades, és a dir, a la “vora”.

Beneficis de l’edge computing
Reducció de la latència

Un dels beneficis més grans de l’edge computing és la disminució de la latència, és a dir, el temps que triga un paquet de dades a viatjar des del seu origen fins al seu destí.

En apropar el processament de dades a lorigen, la latència es redueix significativament. Això és particularment útil en aplicacions en temps real, com el vídeo streaming i els vehicles autònoms.

Major seguretat

Un altre benefici important de l’edge computing és que pot augmentar la seguretat de les dades. En mantenir les dades més a prop de l’origen, es minimitza la quantitat de dades que viatgen per la xarxa, cosa que redueix les possibilitats que s’interceptin i es manipulin. A més, es pot establir un control daccés més efectiu a les dades.

Millor rendiment

L’edge computing també pot millorar el rendiment de la xarxa. En reduir la distància que han de recórrer les dades, es disminueixen els temps de transmissió i s’optimitza l’amplada de banda. Això es tradueix en una millor experiència per als usuaris.

 

Edge computing i SOCORED IT Solutions

A SOCORED IT Solutions, dissenyem, construïm i mantenim Centres de Procés de Dades des de fa més de 30 anys. Amb edge computing, podem oferir-te solucions que garanteixen la continuïtat, disponibilitat i eficiència del teu CPD, basant-nos en els estàndards de certificació més exigents.

Ens esforcem per planificar i integrar les millors infraestructures disponibles al mercat, i ara, estem emocionats per la possibilitat d’ajudar-te a aprofitar els beneficis de l’edge computing.

No importa quina sigui la mida de la teva empresa, la transformació digital és una necessitat. I a SOCORED IT Solutions, estem a punt per recolzar-te en aquest camí. Vols saber més coses sobre les nostres infraestructures edge computing? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-vos a explorar noves possibilitats.

 

SOCORED IT Solutions: Compromesos amb l’excel·lència en la seguretat dels CPD

A SOCORED IT Solutions, estem especialitzats en oferir solucions de CPD d’alta qualitat que compleixin amb els més alts estàndards de certificació. Estem compromesos amb l’excel·lència en tot allò que fem, i això es reflecteix en la qualitat de les nostres solucions de CPD.

La seguretat del seu CPD és molt important per a nosaltres. Per això, utilitzem les millors pràctiques i tecnologies de la indústria per protegir el seu Centre de Processament de Dades (CPD) contra amenaces i garantir-ne el funcionament òptim.

Descobreix totes les opcions de què disposem i assegura la teva informació al màxim nivell amb els serveis d’un líder al sector de la seguretat de dades al CPD. Socored IT Solutions pot oferir els seus serveis al llarg de tot Espanya, assegurant la màxima satisfacció del client amb equips avantguardistes i actualitzats contínuament per atorgar la seguretat més gran en tots els equips.