Top

Equipaments IT

ARMARIS IGNÍFUGS

armarios ignifugos seguridad

ARMARIS IGNÍFUGS D’ALTA SEGURETAT

Lampertz/Orgami, capdavanter Europeu en fabricació d’armaris ignífugs des de fa 34 anys, ofereix el més alt compromís de seguretat i els més alts nivells de seguretat enfront d’agents externs agressors tals com a foc, inundació, vandalisme, entorn hostil, explosió, etc. amb els nivells de certificació més alts que s’atorguen en aquest camp.

La combinació d’acer, cèl·lules de formigó i materials especials que absorbeixen la calor, asseguren el nivell més alt de seguretat. La nova combinació de materials aïllants proporciona una reducció de pes d’entre el 40 i el 60%, segons el model, mentre es manté el més alt nivell de resistència al foc i a altres agressions externes.

Els armaris ignífugs Dis-Data-Safe de LAMPERTZ han estat sotmesos a les proves més rigoroses i de major reconeixement que són les que proporciona la Universitat Politècnica de Materials de BRAUNSCHWEIG a Alemanya.

RESISTÈNCIA Al FOC S120DIS – Protecció ignífuga d’acord a VDMA 24991, Parteix 1 RAL RG 626/7 Estàndard Europeu EN 1047-1.