Top

Una Execució Especialitzada

DATA CENTER SOLUTIONS

Per a la posada en marxa d’un modern Data Center es requereix d’un disseny, planificació i execució especialitzats que integrin d’una forma eficaç les diferents infraestructures que composen un CPD.

SOCORED li aportarà:

  • Una clara comprensió de les seves necessitats
  • Un fluid feedback entre les parts involucrades
  • Un profund coneixement de la normativa i estàndards d’aplicació
  • Una òptima elecció dels millors fabricants i solucions disponibles per a cada necessitat
  • L’elaboració de projectes i pressupostos preliminars que permetin prendre decisions d’abast
  • Projectes basats en l’optimització del consum energètic, la sostenibilitat i la continuïtat
  • Certificació, garantia i servei post venda de les instal·lacions efectuades

Solucions per al vostre Data Center

Des de Socored IT Solutions creiem en una sèrie de punts crucials que oferim als nostres clients per tal de proporcionar la millor solució en cada cas. Des del disseny, planificació i execució especialitzada que integra les diferents infraestructures que componen un CPD.

Reputació i experiència

Socored IT Solutions té una sòlida trajectòria al mercat del Data Center i una dilatada experiència en la gestió de projectes i instal·lacions amb més de 150 clients que confien en nosaltres i amb una metodologia basada en les tendències del CPD i les seves principals normatives i estàndards de aplicació.

Qualitat del servei

Socored IT Solutions ofereix un servei d’alta qualitat a totes les etapes d’especificació, instal·lació i manteniment del CPD, amb professionals capacitats i processos ben establerts. Això proporciona la seguretat que les necessitats seran ateses de manera correcta i funcional.

Solucions integrals

Socored IT Solutions ofereix una gamma completa de solucions per a les necessitats específiques del CPD, cosa que et permet al client confiar en Socored IT Solutions per abordar totes les infraestructures associades al Data Center.

Fiabilitat i capacitat de resposta

Socored IT Solutions és una empresa fiable i amb prou capacitat per resoldre problemes de manera efectiva. Aquestes qualitats són fonamentals en situacions especialment crítiques com les que es poden produir a la seva CPD.

Servei al client

Socored IT Solutions disposa d’un equip amb experiència al sector i amb un enfocament centrat en el servei al client ia la disposició per proporcionar solucions personalitzades tant en la prescripció d’equipaments i infraestructures com en el muntatge del CPD i el posterior manteniment i correctius.