Top

Equipaments IT

KVM OVER IP

kVM OVER IP

GESTIÓ I CONTROL DE TOT EL SEU CPD A L’ABAST DE LA MÀ

Socored és Avocent certified partner  des de fa més de 12 anys. Avocent és una de les principals companyies del món en fabricació i desenvolupament d’equips i software per a la gestió integral del CPD sent proveïdor OEM per a les empreses com HPQ, Dell, IBM, Intel, Fujitsu, Siemens, Lenovo, etc.

KVM APPLIANCES

Els equips de commutació KVM analògics o digitals ofereixen un accés directe als servidors, Racks o CPD´s complets.

Avocent MergePoint Unity

És la nova sèrie que substitueix als reconeguts i premiats DSR. Aquests commutadors permeten als administradors del Data Center accés KVM segur “over IP” a tots els servidors i equips sèrie.

HMX Desktop over IP Extender System

Estan dissenyats per a aquells que necessiten separar físicament els ordinadors de l’entorn de treball dels usuaris.

ACS 5000/6000 Console Server

Equips per a la gestió remota segura de tots els equipaments “sèrie” del data center com a servidors (UNIU, Linux i Solaris), routers, switches, PBX (Public Branch Exchange), equipament de telecomunicacions (DSU/CSU) així com a equips d’alimentació amb interfícies sèrie.

AMX

És la sèrie analògica de commutadors KVM. Són equips que disposen d’una gran capacitat per a treball en temps real usant cablejat UTP amb elevat nombre de canals de servidors i usuaris amb una òptima resolució de vídeo i interface “on-screen”.