Top

Serveis

SUPERVISIÓ I MONITORATGE 24×7 24×7

SUPERVISIÓN Y MONITORIZACIÓN 24×7

SSISTEMES DE MONITORATGE D’INFRAESTRUCTURES

Pràcticament tots els moderns Data Centers implanten sistemes de monitoratge d’infraestructures per donar al IT Manager visibilitat i control en tot moment i en qualsevol lloc. . En alguns Data Centers, per la seva criticitat o potència de treball, aquest control d’alarmes es converteix en una responsabilitat no poc important per l’elevat nombre de senyals tipus “warning” que es produeixen i sobretot en horaris o dates inesperades.

Socored ha desenvolupat laplataforma de supervisió i monitoratge 24×7  per personal tècnic qualificat el qual monitoritza, supervisa i controla tots els paràmetres dels sensors o equips del seu Data Center.

Nosaltres ens responsabilitzem de rebre les alarmes que es produeixen en els equips del Data Center, analitzar la criticada de l’alarma contrastant la resta de sensors i actuar seguint el protocol establert.

Aquesta plataforma genera històrics i gràfics de consums, temperatures, alarmes, PUE, … Aportant una gran quantitat d’informació al client per determinar possibles canvis que optimitzin el Data Center.

24x7

Plataforma de Supervisió i Monitoratge