Top

MODELS MINI DATA CENTERS DC-IT SAFE FAMILY

PROBABLEMENT EL LLOC MES SEGUR DE LA SEVA EMPRESA

La seguretat a la seva empresa és important? ¿Seves infraestructures informàtiques són segures? Proveu evitar la pèrdua d’informació o possibles aturades de producció i en conseqüència perdudes financeres a més de danys d’imatge a causa de parades de la seva informàtica. La informació confidencial no ha de guardar-se en servidors externs. Protegir els servidors dins dels armaris rack de seguretat TI Mini Data Center contra els principals riscos físics com el robatori, vandalisme, forces naturals, aigua, foc, etc.

icono fuego

Protecció contra el foc
Interpretació de les normes:

Les mesures de protecció ignífugues per a les infraestructures IT requereixen condicions molt especials. La norma EN 1363 només fa esment únicament a la protecció estructural dels materials d’edificació i és insuficient per a la protecció de l’maquinari, únicament la norma EN 1047-2 és específica per a la construcció de CPDs o recintes TI segurs.

icono explosión

Protecció contra explosions

El test per a la protecció contra explosions es realitza mitjançant la col·locació d’una quantitat d’explosiu i distància donada per la norma prop de l’objecte a testar. El recinte DC-ITRoom de RZproducts GmbH ha superat amb èxit els tests segons les normes EN 13.123-2 / 13.124-2 sent una fita en la protecció física d’infraestructures IT.

icono robo

Protecció contra la intrusió / accés no autoritzat

Totes les nostres solucions de seguretat IT de la família RZ Products han estat testades obtenint els certificats segons la norma EN 1630. La norma defineix per a cada nivell de certificació una sèrie d’eines necessàries per poder obrir l’objecte testat contra la intrusió.

icono agua

Protecció IP contra l’aigua i pols

Segons la norma EN 60529 el nivell de hermeticitat i protecció contra l’entrada d’aigua i pols està classificada pel nombre IP (Ingress Protection). El primer número de l’esquerra indica el nivell de protecció contra la pols i el segon número el nivell de protecció contra l’entrada d’aigua. Tota la nostra família de productes de RZproducts GmbH tenen una classificació IP56 segons la norma EN 60529.

Configureu vostè mateix el seu micro data center

Després d’enviar la configuració, rebreu una oferta de la nostra part.

Per a qualsevol dubte o consulta estem a la vostra disposició.

Telèfons: 933 016 583 (Sitges Barcelona) | 914 517 001 (Madrid)
Email: comercial@socored.es