Top

Equipaments IT

COLD / HOT AISLE

EL TANCAMENT COLD / HOT AISLE

equipamientos IT- frio calor

El tancament cold/hot Aisle millora l’eficiència de la refrigeració, no permetent la recirculació de l’aire de les màquines de climatització i la barreja de l’aire fred d’impulsió amb el calent de tornada. Aquest senzill concepte ajuda a reduir la potència necessària de climatització, amb el que estalviarem en costos de funcionament del sistema de climatització i incrementarem la capacitat de refrigeració del conjunt, així com la vida útil de les unitats de refrigeració.

Els conceptes illa freda o illa calenta poden ser diferents en cada CPD depenent de molts factors com la distribució, instal·—lacions annexes, tipus d’equips de climatització existents entre d’altres, seguint en cada cas un sistema més efectiu que l’altre. En qualsevol cas, l’illa freda/calenta s’està implementant per a qualsevol tipus de CPD, encara que està sigui de baixa densitat per cada rack, simplement per l’estalvi energètic del consum de les màquines de climatització i millora del PUE.

El Cold/Hot Aisle millora també la unificació de temperatures, aconseguint una sola temperatura, tant en la part inferior del rack com en la part superior, on molts problemes de refrigeració es localitza en aquesta zona pels actuals problemes d’estratificació de temperatures.

Característiques destacades de Socored Cold/Hot Aisle:
• Adaptabilitat als armaris Rack o altres equips informàtics sense importar l’altura ni l’ample, ni la separació.
• Panells de sostre d’alta lluminositat de baix pes fàcilment desmuntables per a tasques de manteniment i accés al sostre de l’armari.
• Portes d’accés corredisses sense interrupció del pas en el passadís.
• Porta automàtica amb diferents tipus de sensors d’obertura.
• Desbloqueig de portes en cas d’incendi.
• Ajustat balanç entre qualitat i preu.
• En sales de poca altura no és necessari grans o fins i tot cap sòl tècnic.