Top

Data Center

SEGURETAT PERIMETRAL

Seguridad perimetral

PROTECCIÓ PER AL SEU CPD

“Després d’un desastre… Ningú li agrairà que estalviés en protecció física per al seu CPD”

 

Quant temps podria estar la seva empresa sense servei informàtic o de comunicacions? Quin cost li suposaria recuperar el servei informàtic després d’un desastre al seu CPD? Amb la finalitat de garantir la continuïtat i disponibilitat del Data Center és necessari protegir-ho enfront de les amenaces físiques o humanes existents i que desgraciadament són molt més freqüents del que es creu.

La protecció enfront d’incendis, inundacions, sabotatge, accés indegut, esfondrament, pertorbacions electromagnètiques, ha de tenir-se en compte en el disseny i operativa d’un CPD. SOCORED posseeix àmplia experiència en la instal·lació de CPD’s amb alts graus de protecció enfront de desastres i conjuntament amb el seu partner de referència RZ-Products l’assessorarà en la implantació de la solució més adequada. Des de la protecció a nivells de F90 fins al compliment i certificació dels criteris més exigents establerts en la norma EN 1047-2, tant en instal·lacions indoor com outdoor.

Producte d’una anàlisi de risc de la seva organització, del grau de criticitat i dependència de la seva empresa enfront d’un Data Center i del Downtime admissible per a la seva organització, SOCORED l’assessorarà en la implantació de la solució més adequada en seguretat perimetral de la seva CPD. Des de la protecció a nivells de F90 fins al compliment i certificació dels criteris més exigents establerts en la norma EN 1047-2.

Sala-de-Seguridad-IT-Certificada

DC-ITRoom GranITe

Protecció d’alta disponibilitat d’última generació per a TU. La millor protecció possible per al seu centre de procés de dades.

DC-ITRoom GranITe
Sala-de-Seguridad-IT-30-minutos-según-EN-1047-2

DC-ITRoom QuartzITe 9.3

Sistema modular room-in-room amb protecció intermèdia contra la majoria dels perills en el seu CPD.

DC-ITRoom QuartzITe 9.3
Sala-de-Seguridad-IT-EI90-según-EN-1363

DC-ITRoom QuartzITe 9.0

Sistema modular room-in-room de protecció bàsica contra la majoria de perills a les seves sales tècniques.

DC-ITRoom QuartzITe 9.0
Sala-de-Seguridad-IT-con-protección-electromagnética

DC-ITShielding

Protecció i blindatge contra la radiació electromagnètica. Protegeixi la seva TI amb blindatge contra els camps electromagnètics d’última generació. Màxima seguretat per al seu data center.

DC-ITShielding
Sala-de-Seguridad-Autoportante-de-Exterior

DC-IT Container

El DC-ITContainer protegeix contra la pols, la runa, el foc, la pluja, l’aigua de sistemes d’extinció i l’accés no autoritzat.

DC-IT Container

Descobreix tot el que podem fer a la teva sala de seguretat

Seguretat perimetral