Top
armarios ignifugos

Armaris ignífugs. Descobreix les possibilitats a l’empresa

Perquè una empresa creixi, cal tenir en compte una sèrie de factors, entre els quals hi ha la qualitat del producte o servei ofert i la seguretat que atorgui el negoci al públic o clients.

Ningú vol confiar la seva compra o dades personals a una companyia en què no té confiança. Per això, perquè això no sigui un problema, hi ha els armaris ignífugs, armaris rack de seguretat TI IT i Mini Micro Data Center de SOCORED IT Solutions.

Armaris ignífugs

La seguretat no és important només pels teus clients, sinó també per a les persones que treballen per a tu. Per tant, per garantir la teva pròpia seguretat i la dels teus empleats, hi ha els armaris ignífugs!

Si tens una companyia que manipula substàncies perilloses o inflamables, necessitaràs armaris ignífugs o contenidors especialitzats per evitar accidents amb aquests productes.

No hi ha un sol tipus d’armari ignífug, per la qual cosa hi ha diversos models depenent de les necessitats de cada empresa i el nivell de perillositat.

Armaris rack de seguretat TI IT

Els armaris rack de seguretat TI IT són una estructura dissenyada per guardar servidors, discs durs o equips dinformació per als sistemes i xarxes informàtiques.

Poden tenir des d’un petit cablatge fins a un de grans proporcions. Novament això tindrà a veure amb les necessitats de la companyia.

Els armaris rack de seguretat TI IT se solen guardar caixes de telefonia, servidors, routers, switches, UPS i un llarg etcètera.

La finalitat és que aquests sistemes es trobin en una ubicació específica per centralitzar la informació i que sempre estiguin en un lloc segur.

Depenent de quins armaris rack de seguretat TI IT tinguis, hauran de complir uns estàndards de seguretat i climatització.

Mini Micro Data Center

Els Micro Data Center vénen fenomenal per a les sales petites de computació de les empreses que necessiten ordenar, optimitzar i donar seguretat física als seus equips IT. S’instal·len de forma ràpida i fàcil a l’intern i fins i tot es poden guardar a llocs remots.

La instal·lació dels Mini Micro Data Center ofereix una expansió flexible, un sistema eficient i facilitat en el seu ús i manteniment.

Aquesta solució per a la seguretat de la companyia també pot portar, depenent de la seva tipologia, alguns UPS, distribució d’energia, aire condicionat, sistema de monitorització de variables elèctriques i ambientals i fins i tot sistema de detecció i extinció d’incendi.

Dónde conseguir los mejores Centros de Proceso de Datos 

Si ya tienes claro que necesitas Centros de Procesos de Datos para salvaguardar la información de tu empresa, te preguntarás dónde puedes obtener unos de confianza. Es mucho lo que te juegas y eso de venderse al mejor postor no vale en esta ocasión.

La solución para que tus clientes y empleados nunca teman por su información se encuentran en SOCORED IT Solutions. Nos encargamos de diseñar, construir y mantener Centros de Procesos de Datos desde hace más de 30 años.

Otorgamos calidad, continuidad, disponibilidad y eficiencia de su CPD, y solo nos basamos en los estándares de certificación más exigentes. ¡Contáctanos!

¿La seguridad en su empresa es importante?

¿Sus infraestructuras informáticas son seguras? Intente evitar la pérdida de información o posibles paros de producción y en consecuencia perdidas financieras además de daños de imagen debido a paradas de su informática. La información confidencial no debe guardarse en servidores externos. Proteger los servidores dentro de los armarios rack de seguridad TI Mini Data Center contra los principales riesgos físicos como el robo, vandalismo, fuerzas naturales, agua, fuego y mucho mas.

Las medidas de protección ignífugas para las infraestructuras IT requieren condiciones muy especiales. El test para la protección contra explosiones se realiza mediante la colocación de una cantidad de explosivo y distancia dada por la norma cerca del objeto a testar.Todas nuestras soluciones de seguridad IT de la familia RZ Products han sido testadas obteniendo los certificados según la norma EN 1630.Según la norma EN 60529 el nivel de hermeticidad y protección contra la entrada de agua y polvo está clasificada por el numero IP (Ingress Protection).