Top

Aconsegueix el mini data center que la teva empresa necessita

Mini Data Center: Seguretat al CPD

La informació és ànima de qualsevol empresa. És per això que la tendència a nivell mundial marca un notable augment en la implementació de centres de processament de dades en reemplaçament dels habituals servidors externs. I en aquesta recerca de més seguretat, els Mini Data Center DC-IT Safe Family són la solució ideal per a la teva companyia.

El resguard d’informació sensible en un CPD per garantir la continuïtat de les operacions de la vostra empresa hauria de ser una prioritat. Només així podràs tenir la tranquil·litat d’evitar imprevistos d’alt impacte com la pèrdua de dades de forma parcial o total que posin en perill els processos productius i afectin de manera negativa les teves finances.

En aquest aspecte, l’equip de Socored IT Solutions us pot oferir l’assessorament que necessiteu per incrementar la seguretat informàtica de la vostra empresa. Amb més de 34 anys d’experiència en el disseny, la construcció i el manteniment de centres de processament de dades, Socored us pot oferir la solució que s’ajusti a les vostres necessitats.

Què són els Mini Data Center DC-IT Safe Family?

Dins l’ampli ventall d’opcions disponibles al mercat, els Mini Data Center DC-IT Safe Family es presenten com una opció adequada per protegir els teus servidors d’amenaces de diferent índole que poguessin posar en perill el seu funcionament correcte, des de robatoris o actes de vandalisme , fins a inundacions o incendis.

Es tracta bàsicament d’armaris rack de seguretat TI que, gràcies als materials aïllants d’alta qualitat amb què són fabricats, tenen la capacitat de posar la teva informació fora de perill de qualsevol risc extern. Són, en essència, guardians de centres de processament de dades.

Característiques dels Mini Data Center

Si vols saber quines en són les principals característiques, aquí et presentem un llistat de les més importants.

Protecció contra el foc

Els incendis són un dels riscos latents. La protecció dels mini data center requereix mesures especials que abastin un conjunt de normatives específiques, com l’EN 1047-2, que detalla els aspectes que cal tenir en compte per a la construcció integral dels CPDs i altres recintes o armaris TI segurs.

Protecció contra explosions

Per garantir la resistència dels mini data center davant eventuals explosions, es van dur a terme tests amb explosius col·locats a una distància i en quantitats determinades per les normatives vigents. Sota aquestes condicions, els models oferts per Socored van demostrar la seva capacitat per protegir els servidors.

Protecció contra l’accés no autoritzat

Una altra amenaça possible és l’accés de personal no autoritzat a la infraestructura IT, amb tots els riscos que això comporta. Per evitar qualsevol mena d’intrusió, les solucions fabricades per RZ Products i comercialitzades per Socored compleixen amb la certificació EN 1630.

Protecció contra aigua i pols

Els productes que porten el segell de RZproducts Gmbh són la solució perfecta per evitar l’ingrés d’aigua i pols, ajustant-se a la norma EN 60529 quant al nivell d’hermeticitat i protecció.

Vols descobrir els models mini data centers més recomanats? Estem segurs que compliran totes les teves exigències.

EQUIPAMENT I INFRAESTRUCTURES PER A LA SEVA CPD

A SOCORED IT Solutions dissenyem, construïm i mantenim Centres de Procés de Dades des de fa més de 30 anys, i ho fem planificant i integrant les millors infraestructures disponibles al mercat. El nostre equip està a la vostra disposició per tal de garantir la continuïtat, disponibilitat i eficiència del vostre CPD basant-nos en els més exigents estàndards de certificació.

Assegureu la vostra informació amb el mini data center d’alta protecció que millor s’ajusti a les necessitats de la vostra empresa.
Protegim els seus servidors dins dels armaris rack de seguretat TI Mini Data Center contra els principals riscos físics com el robatori, vandalisme, forces naturals, aigua i foc entre altres.