Top
armarios ignifugos socored

Assegura el teu CPD en armaris ignífugs de màxima seguretat

Armaris ingnífugs: Protecció contra el foc al CPD

La seguretat del CPD hauria de ser una prioritat central al dia a dia de la teva empresa. Com que es tracta d’una peça clau i el seu funcionament no es pot veure afectat per factors externs, és recomanable protegir-lo amb armaris ignífugs de màxima seguretat que el mantinguin fora de perill de qualsevol tipus de risc.

La revisió periòdica dels centres de processament de dades forma part de les tasques bàsiques de manteniment a tota empresa. La revisió programada i preventiva de tots els seus components és un procés gairebé obligatori per garantir el seu bon estat de salut general i assegurar la continuïtat operativa.

Però hi ha altres alternatives que també t’ajuden a evitar mals de cap i imprevistos que puguin afectar la feina quotidiana dins de la companyia. Es tracta d’equipament d’alta tecnologia capaç de protegir el teu CPD d’amenaces d’índole diversa, brindant-te la tranquil·litat necessària per enfocar-te en altres assumptes importants.

Armaris ignífugs, una solució integral

Si el que estàs buscant és una solució integral per reduir al mínim possible els riscos de perdre parcialment o totalment la informació de valor emmagatzemada a la teva data center, llavors l’alternativa més recomanable és inclinar-se per armaris a prova de foc d’alta seguretat que també et brindaran protecció davant d’altres amenaces.

L’equip expert de Socored IT Solutions, amb més de trenta anys de trajectòria en el disseny, construcció i manteniment de centres de processament de dades, i amb àmplia experiència en la planificació i integració de les millors infraestructures del mercat, t’explica tot allò que necessites saber respecte dels armaris ignífugs.

De què estan fets els armaris ignífugs?

Aquests armaris anti-foc d’alta qualitat es fabriquen amb una combinació d’acer, formigó i materials especials que permeten absorbir la calor, per la qual cosa el teu mini data center no correrà riscos davant d’un eventual incendi.

A més, has de tenir en compte que tots els materials aïllants són de nova generació, cosa que implica una dràstica reducció de pes (entre un 40% i un 60%, depenent del model que adquireixis), però sense perdre la seva elevada capacitat de resistència al foc.

Quin tipus de protecció ofereixen els armaris ignífugs?

Com que estan compostos per materials híper resistents, aquests armaris no només són una garantia davant d’un incendi, sinó que també ofereixen un elevat nivell de seguretat davant d’agents externs com inundacions, actes de vandalisme, entorns climàtics hostils i explosions.

Quina és la garantia dels armaris ignífugs?

El reconegut fabricant d’armaris ignífugs Lampertz/Orgami, amb una experiència de més de 34 anys al mercat, posa a prova els seus productes amb exàmens d’alta exigència mitjançant la Universitat Politècnica de Materials de Braunschweig, a Alemanya.

En aquest sentit, són resistents al foc classe S120DIS i ofereixen una alta protecció ignífuga dacord amb els estàndards europeus EN 1047-1.

EQUIPAMENT I INFRAESTRUCTURES PER A LA SEVA CPD

A SOCORED IT Solutions dissenyem, construïm i mantenim Centres de Procés de Dades des de fa més de 30 anys, i ho fem planificant i integrant les millors infraestructures disponibles al mercat. El nostre equip està a la vostra disposició per tal de garantir la continuïtat, disponibilitat i eficiència del vostre CPD basant-nos en els més exigents estàndards de certificació.

Assegureu la vostra informació amb el mini data center d’alta protecció que millor s’ajusti a les necessitats de la vostra empresa.
Protegim els seus servidors dins dels armaris rack de seguretat TI Mini Data Center contra els principals riscos físics com el robatori, vandalisme, forces naturals, aigua i foc entre altres.