Top
mantenimiento CPD

Manteniment del CPD i els seus serveis més demanats

L’emmagatzematge de dades sensibles i rellevants és un aspecte crític per a les empreses. En aquest context, l’ús cada cop més extensiu de data center o mini data center implica la realització de tasques de manteniment periòdiques i programades per garantir el funcionament correcte de tots els seus components.

Els centres de processament de dades han d’oferir una operació continuada i sense fissures durant els 365 dies de l’any. Per evitar interrupcions o caigudes del servei que puguin generar pèrdues econòmiques sensibles per a qualsevol companyia, és fonamental executar les tasques de manteniment en temps i forma.

Què són els CPD i quina és la seva funció?

Un centre de processament de dades (o la seva abreviatura, CPD), també conegut com a data center, és un sector específic en què instal·la infraestructura destinada a allotjar servidors o sistemes de tecnologia de la informació (IT) per complir una tasca essencial en el funcionament duna empresa: emmagatzemar i protegir dades sensibles.

Com assegurar el manteniment del CPD?

Empreses qualificades com Socored IT Solutions, que compta amb el suport de més de trenta anys de trajectòria al rubro, no només es dediquen al disseny i construcció de centres de processament de dades, sinó que també s’encarreguen del seu manteniment, un aspecte central per estendre la vida útil dels data center.

Socored ofereix manteniment i serveis CPD TI IT, garantint la cura integral del teu mini data center, la seva continuïtat, disponibilitat i eficiència, mitjançant la planificació d’un programa de manteniment sistematitzat i programat al detall, sempre guiat pels estàndards més alts de certificació nacional i internacional.

Com que sabem que cada companyia és única, entenem que els seus centres de processament de dades també ho són. Per això ens enfoquem en el manteniment personalitzat de cada data center, considerant les característiques i necessitats puntuals específics de la teva empresa.

Serveis de manteniment del CPD

A Socored comptem amb plans de manteniment de data center a mida i en funció de les diferents modalitats i mides de cada infraestructura.

Manteniment preventiu

A través d’un protocol de servei estandarditzat, els nostres tècnics especialitzats realitzaran tasques de manteniment de forma preventiva per verificar l’estat de la teva data center i de tots els seus components (neteja especialitzada i sanejament de cables). Així garantim el seu funcionament correcte.

Manteniment predictiu

Íntimament relacionat amb el preventiu, el manteniment predictiu també actua per evitar inconvenients a curt termini. Això és possible gràcies a les verificacions periòdiques que es fan dels diferents components de cada CPD, durant les quals es pren nota del possible envelliment o saturació dels seus elements.

Manteniment correctiu

El nostre equip de treball està certificat pels nostres fabricants i està capacitat per acudir a la seva data center en resposta a qualsevol problema que pogués passar les vint-i-quatre hores del dia durant tot l’any.