Top
armarios-rack-de-seguridad-TI-IT

Màxima seguretat en armaris ignífugs i seguretat Tu It

Els armaris rack de seguretat TI IT et garanteixen la major resistència i seguretat contra agents externs, principalment, com incendis, aigua, pols i físicament. A l’hora de disposar d’un mini micro data center has d’apostar per armaris de qualitat, els quals garanteixin un protecció adequada física perimetral, un bon sistema de climatització, alimentació elèctrica adequada i infraestructures associades com a sistemes contra incendis, gestors d’alarmes, etc … així el servei quedarà garantit i oferirà unes condicions òptimes per al funcionament de les infraestructures IT i comunicacions durant temps.

El millor per la teva mini micro data center

A l’hora d’adquirir armaris TI IT has de comptar amb els principals fabricants de el sector, els quals et garanteixen fiabilitat, seguretat i un bon rendiment en cada un dels productes, així com importants certificacions que donaran suport les dades tècniques.

Només així podràs assegurar la qualitat i mantenir un servei satisfactori per als teus clients, prou protegit, estable i amb totes les garanties.

A més, és necessari l’assessorament dins els diferents productes per a fer l’elecció adequada a les seves necessitats actuals i preveure el creixement futur.

En resum, els armaris rack de seguretat TI IT ens garanteixen una protecció màxima per minimitzar els riscos i disposar d’unes infraestructures segures. Aquestes premisses haurien de ser comuns a tots els centres de processos de dades i llocs amb equipament IT important.