Top
mini data center segudidad en el CPD

Mini Data Center, el CPD de máxima seguridad en la empresa

Un negoci per a un empresari és com aquest fill a qui veiem créixer des que neix i esperem que arribi molt lluny. Durant el procés, es passa per pors i cal superar obstacles, però la seguretat és la que fa que aquest desig es compleixi. Per atorgar seguretat en el pla empresarial tenim els CPD Centre de Processament de Dades de màxima seguretat com a Mini Micro Data Center.

Els Mini Micro Data Center atorguen solucions fàcils d’implementar a l’empresa i de qualitat. Són autònoms i eficients en el consum, de manera que molts empresaris que volen que el seu petit creixi busquen tenir un CPD Centre de Processament de Dades per aconseguir la confiança plena que necessiten.

Què són els Mini Micro Data Center

Es tracta de sistemes modulars que es col·loquen dins d’enclosures i ofereixen el mateix servei que qualsevol altre CPD Centre de Processament de Dades. Entre les seves prestacions hi trobem seguretat, refrigeració, sistemes antiincendis i integració DCIM. Aquestes no són les úniques, però sí les principals.

Si l’empresa contractant ja compta amb CPD Centre de Processament de Dades, els Mini Data Center són ideals per donar aquest plus als equips Data Center. Ve bé per a la seva col·locació en llocs de difícil accés, ja que es traslladen i s’instal·len de forma fàcil.

Avantatges d’obtenir una solució com aquesta

Com dèiem a l’inici, si hi ha alguna cosa que cal perquè una empresa arribi a l’èxit absolut és seguretat que les coses estaran bé. Si bé ningú té el futur comprat, hi ha algunes eines que contribueixen que això passi i de manera més ràpida.

Els avantatges que dóna aquest CPD són la seva ràpida implementació, administració fàcil, ambient segur, estandardització, efectivitat en costos, autonomia i eficiència en el consum i perfecció per a Cloud Privat i Conserged IT.

Com és la refrigeració dels Micro Data Center

Els Micro Data Center tenen un sistema d’expansió directa que pren l’aire de la zona posterior del rack. D’aquesta manera aconsegueix refrigerar el CPD portant aquest aire a la zona davantera.

Així lequip informàtic podrà realitzar les seves funcions de forma adequada. El seu sistema és semblant al que utilitza un aire condicionat tradicional.

Equipament elèctric d’aquest CPD

Cada unitat daquest CPD té un carril DIN amb proteccions necessàries i configurat per endavant per cobrir les necessitats del client. Està preconnexionat des de fàbrica.

SOCORED, el teu proveïdor de confiança

Davant d’un sistema de seguretat que serà la sustentació del nostre negoci necessitem una empresa que ens doni la millor solució. SOCORED It Solutions és la companyia. Dissenyen, construeixen i mantenen Centres de Processos de Dades des de fa més de tres dècades.

Mitjançant un estudi exhaustiu del que hi ha al mercat, integren les millors infraestructures disponibles. El seu equip està capacitat per garantir la continuïtat, disponibilitat i eficiència del CPD. Només es basen en els estàndards més exquisits de certificació.