Top
instalacion-mini-data-center-barcelona

Reforma data center fabricant components automòbil a Barcelona

Socored finalitza amb èxit aquest agost la reforma de el Data center d’un important fabricant de components d’automòbil a Barcelona amb la instal·lació de dos mini data center “linkats” models DC-ITSafe Duo de el fabricant alemany de recintes d’alta seguretat per a centres de dades RZ products GmbH. Aquests recintes tenen una capacitat de 62 + 62 UA. La qual cosa cobreixen una gran quantitat de Centres de Procés de Dades de mida petita / mitjana.

Els treballs s’han realitzat en “calent” sent necessari únicament 48h per al trasllat total de tota la informàtica i comunicacions a el nou Mini Data Center de seguretat.

El sistema inclou climatització redundant de 6,7kW de potència unitària, un d’ells alimentat per un dels dos SAIs. Alimentació elèctrica amb grup electrogen Himoinsa de 70kW, doble alimentació amb Sais independents un d’extern modular de 30kW i un altre intern exclusivament per a les fonts “B” de 6kW. També completa la seguretat elèctrica un ATS 16A per garantir la continuïtat de tots els equips que només disposen d’una font d’alimentació.

El mini data center inclou un sistema de monitorització d’alarmes i sensors per a estar informat en tot moment de l’estat de la mateixa tant per correu electrònic com amb l’enviament de missatges SMS. El sistema de monitorizcion inclou sensors de temperatura, humitat, obertura portes, alarma climes, alarma bomba de condensats, detecció de presència d’aigua al sostre de l’MDC, a la base interna de l’MDC i sota el fals terra, estat de bateries de el grup electrogen, i fins a 32 senyals diferents.

El mini data center DC-ITSafe Duo inclou sistema d’extinció automàtica per agent Novec 1230 amb mòdul mestre i esclau per cobrir el volum interior. La detecció de fums és de tipus precoç i la realitza per sistema d’aspiració i sensor làser.

Tots els treballs s’han dut a terme en tan sols 2 setmanes des de la descàrrega dels tràilers fins a les configuracions finals.

reforma data center barcelona instalacion mini data center barcelona instalacion mini data center