Top
refrigeración freecooling CPD rack

Refrigerar el cpd amb refrigeració freecooling CPD rack

Mantenir la temperatura adequada als centres de dades és una necessitat imperant per assegurar l’operativitat i la vida útil dels equips.
Amb la implementació del sistema de refrigeració freecooling CPD rack, és possible mantenir un ambient ideal als teus servidors, aconseguint un funcionament òptim sense generar alts costos en consum energètic.
Però què és exactament la refrigeració freecooling i quins en són els beneficis? En aquest article, aprofundim en el tema. Continua llegint.

Què és la refrigeració free cooling CPD rack?

El sistema de refrigeració freecooling CPD rack és una solució innovadora que utilitza la temperatura ambiental per refredar els equips allotjats als racks d’un centre de dades.
Aquesta modalitat es presenta com una de les alternatives més sostenibles i eficients per a la gestió de la temperatura als datacenters, minimitzant la dependència dels sistemes de refrigeració tradicionals i, per tant, reduint el consum d’energia.

A SOCORED IT Solutions comptem amb un equip de professionals especialitzats en la implementació d’aquest tipus de sistemes de refrigeració. Estem a la teva disposició per garantir la continuïtat, disponibilitat i eficiència del teu CPD, sempre complint els més alts estàndards de certificació.

Beneficis de la refrigeració freecooling CPD rack

La implementación de un sistema de refrigeración freecooling CPD rack conlleva una serie de ventajas significativas que vale la pena destacar:

Eficiència energètica: Aquest tipus de refrigeració treu profit de les temperatures ambientals per refredar els equips i genera un consum d’energia significativament menor en comparació dels sistemes de refrigeració tradicionals. Aquesta eficiència energètica es tradueix en costos operatius més baixos i un millor rendiment del datacenter.

Estalvi en costos operatius: En disminuir la dependència del consum energètic, els costos associats també es redueixen.

A més, atès que la refrigeració freecooling CPD rack és menys complexa que els sistemes de refrigeració convencionals, el manteniment requerit és menor, cosa que també implica un estalvi significatiu a llarg termini.

Major sostenibilitat: El sistema de refrigeració freecooling CPD rack contribueix a la disminució de les emissions de CO2 ia la reducció de la petjada de carboni del vostre centre de dades.
En un món cada cop més conscient de la importància de la sostenibilitat i la conservació del medi ambient, aquesta característica representa un gran avantatge competitiu.

Refrigeració freecooling CPD rack amb SOCORED IT Solutions

Amb més de 30 anys d’experiència en el disseny, construcció i manteniment de Centres de Procés de Dades, a SOCORED IT Solutions estem a punt per ajudar-te a implementar la refrigeració freecooling CPD rack al teu centre de dades. El nostre equip de professionals garantirà l’eficiència i la continuïtat de la teva operació.

A més, a SOCORED IT Solutions ens adherim als més exigents estàndards de certificació, per la qual cosa les nostres solucions no només et brindaran una operació més eficient i rendible, sinó que també estaran contribuint a un futur més sostenible.

Si estàs interessat en obtenir més informació sobre els nostres serveis de refrigeració freecooling CPD rack, no dubtis a contactar-nos.

Descobreix totes les opcions de què disposem i assegura la teva informació al màxim nivell.