Top
mantenimiento y servicios CPD TI IT

Servicios para empresas: mantenimiento y servicios CPD TI IT

Manteniment i serveis CPD TI IT per a empreses

Els centres de processament de dades són una part fonamental de la vida de les empreses. Vetllar pel seu funcionament correcte hauria de ser una prioritat per evitar el seu deteriorament i problemes greus de cara al futur, com pot ser una eventual pèrdua d’informació. En aquest context, Socored té la solució per a la teva companyia.

Cada cop és més freqüent la implementació de data centers en companyies de tots els sectors i mides, des de petites fins a grans. L’objectiu final és sempre el mateix: protegir tota la informació rellevant que sorgeix de les operacions diàries. En resum, es tracta del cor d’una empresa.

Com que el manteniment d’un CPD adequat s’ha d’abordar des de diversos angles, a l’article d’avui veurem quins són els aspectes més importants a tenir en compte perquè aquestes infraestructures assoleixin un rendiment òptim i, al cap ia la fi, estenguin la seva vida útil. Així, l´única guanyadora serà la teva empresa.

Manteniment i serveis CPD TI IT

Socored IT Solutions és una empresa que compta amb el suport de més de trenta anys dexperiència en el disseny, la construcció i el manteniment de centres de processament de dades, també coneguts com CPD.

Per garantir el perfecte funcionament del teu mini data center, Socored diagrama una estratègia de treball integral, establint una planificació detallada dels processos de manteniment i valent-se de les eines i materials de més alta qualitat disponibles al mercat.

Un manteniment complet hauria de contemplar una sèrie de factors que són indispensables per assegurar la disponibilitat i l’eficiència del CPD. A continuació veurem els aspectes més importants.

Manteniment preventiu

Aquest és un punt central de qualsevol estratègia de manteniment de CPD. L´equip especialitzat de Socored programa revisions periòdiques i programades de tota la infraestructura per avaluar l´estat dels equips. Daquesta manera, es garanteix la continuïtat del funcionament.

Manteniment predictiu

Per evitar trencaments o problemes a curt, mitjà i llarg termini, Socored executa tasques de manteniment predictiu de CPD que s’encarreguen de constatar i alertar si hi ha algun element (dels centenars que componen un data center) que es trobi sobre explotat o aconseguint el seu límit de vida útil.

Manteniment correctiu

Un altre aspecte fonamental és el manteniment correctiu de data center, que és el que cal fer de manera immediata per solucionar ràpidament qualsevol avaria que pogués sorgir, mitigant així l’impacte i contenint els possibles danys. Per això, Socored posa a disposició personal altament capacitat les 24 hores del dia, tot l’any.

Altres tasques

Un servei adequat de manteniment inclou altres tasques que són vitals per assegurar el funcionament correcte d’un centre de processament de dades. Això inclou la neteja integral del data center (a càrrec de mà d’obra especialitzada), posant èmfasi en el sanejament del cablatge i la revisió de tots els components.

.

SEQUIPAMENT I INFRAESTRUCTURES PER A LA SEVA CPD

A SOCORED IT Solutions dissenyem, construïm i mantenim Centres de Procés de Dades des de fa més de 30 anys, i ho fem planificant i integrant les millors infraestructures disponibles al mercat. El nostre equip està a la vostra disposició per tal de garantir la continuïtat, disponibilitat i eficiència del vostre CPD basant-nos en els més exigents estàndards de certificació.

Assegureu la vostra informació amb el mini data center d’alta protecció que millor s’ajusti a les necessitats de la vostra empresa.

Protegim els seus servidors dins dels armaris rack de seguretat TI Mini Data Center contra els principals riscos físics com el robatori, vandalisme, forces naturals, aigua i foc entre altres.