Top
Soluciones-de-microcentros-de-datos-con-máxima-seguridad--1024x1024

Solucions de microcentres de dades amb màxima seguretat

La dependència de les tecnologies i comunicacions IT TI de les empreses obliga a disposar d’un o diversos CPD o Centre de Procés de Dades per donar servei a treballadors i clients, i que la importància de les seves infraestructures siguin encara més grans per mantenir les dades i la continuïtat de les operacions de forma segura. La recomanació d’usar un Mini Micro Data Center protegirà les infraestructures informàtiques mantenint la seguretat i la continuïtat de l’empresa.

Avantatges d’usar un Mini Micro Data Center

A l’mantenir protegits els servidors, dades i comunicacions en un armari de seguretat Mini Micro Data Center evitarà que les dades de l’empresa es danyin o es perdin amb el prejudici associat. Les causes poden ser diferents com el robatori, el vandalisme, l’aigua, el foc, la pols o altres actes derivats de causes naturals que poden danyar els servidors de dades perdent tota la informació emmagatzemada o operativa de negoci.

Per què córrer riscos amb la informació tan valuosa que tenen els teus equips informàtics ?, protegeix-amb armaris de seguretat Mini Micro Data Center i dota de tota la seguretat possible a tota la informació i processos de la teva xarxa informàtica.