Top
redes fibra

L’empresa i les noves tecnologies de la informació

infraestructures de telecomunicacions XARXES Fibra

En un món tan volàtil, canviant i en evolució permanent, l’optimització de les comunicacions cobra un valor fonamental en la vida de les empreses, que fan cada vegada més èmfasi en la importància d’incrementar les seves inversions en les infraestructures de telecomunicacions XARXES Fibra.

Com que és un nexe vital dins de cada companyia, no només entre el CPD i els diferents sectors interns, sinó també portes cap a fora, el desenvolupament d’una estratègia de tecnologies de la informació es presenta com una obligació actualment.

L’activitat dins dels centres de processament de dades i dels seus components i equips necessita una connexió estable i fluida per garantir un funcionament correcte. Això implica, entre d’altres aspectes, la implementació d’un sistema de cablejat i de comunicació que s’ajusti a les necessitats puntuals de la teva empresa.

Connectivitat i networking

Per assegurar un rendiment òptim del teu CPD, Socored IT Solutions posa a disposició un equip de treball altament capacitat en el disseny, construcció i manteniment de centres de processament de dades, amb el focus posat en assegurar la disponibilitat i l’eficiència de la teva data center en tot moment.

Dins l’ampli ventall de serveis que ofereix, Socored també s’especialitza en la posada en marxa d’infraestructures de telecomunicacions de diferents classes, sempre apuntant a oferir un tracte personalitzat ia la mida de cada empresa.

En base a una anàlisi detallada de cada companyia, tenint en compte el seu funcionament, el flux de dades i les necessitats específiques, Socored dissenya un pla de treball que s’ajusta a cada client en matèria de telecomunicacions i CPD.

Vegem ara les quatre alternatives disponibles quan parlem d’infraestructures de telecomunicacions.

Xarxes de cablatge estructurat

Entre les opcions que s’ofereixen com a part de les noves tecnologies de la informació, hi ha la implementació de xarxes de cablejat estructurat. Aquest sistema consisteix a distribuir cables de coure dins del centre de processament de dades i cap a les diferents oficines i sectors de la companyia.

Xarxes de telefonia

Una alternativa més econòmica i assequible per a pressupostos més ajustats, és la instal·lació de xarxes de telefonia. Amb un baix cost, s’assegura un flux adequat de la informació, permetent una correcta gestió i manteniment.

Xarxes de fibra òptica

SOCORED IT Solutions també s’especialitza en l’armament de xarxes de fibra òptica, cosa que inclou tant les connexions com els enllaços d’aquest mitjà de transmissió de dades. A més, s’ofereix la certificació i comprovació de les xarxes des del punt d’origen fins als llocs de treball.

Sistemes WiFi

La implementació de sistemes sense fil (amb amples de banda estables i fiables) és una de les variants més recomanades, ja que s’evita en tot moment l’ús de cables, reduint l’impacte visual, accelerant els temps d’instal·lació i evitant els perills derivats de qualsevol cablejat.

EQUIPAMENT I INFRAESTRUCTURES PER A LA SEVA CPD

A SOCORED IT Solutions dissenyem, construïm i mantenim Centres de Procés de Dades des de fa més de 30 anys, i ho fem planificant i integrant les millors infraestructures disponibles al mercat. El nostre equip està a la vostra disposició per tal de garantir la continuïtat, disponibilitat i eficiència del vostre CPD basant-nos en els més exigents estàndards de certificació.

Assegureu la vostra informació amb el mini data center d’alta protecció que millor s’ajusti a les necessitats de la vostra empresa.

Protegim els seus servidors dins dels armaris rack de seguretat TI Mini Data Center contra els principals riscos físics com el robatori, vandalisme, forces naturals, aigua i foc entre altres.