Top
Climatización redundante CPD rack

Precisió en la climatització redundant CPD rack

Amb el creixent augment de l’ús de centres de processament de dades per part de les mitjanes i grans empreses en els darrers temps, una de les prioritats de les companyies tecnològiques és garantir el funcionament adequat dels sistemes a través de la climatització redundant CPD rack.

Empreses com SOCORED IT Solutions vetllen per la correcta climatització dels centres de procés de dades. No només dissenyen i construeixen aquests espais, planificant-ho tot en detall, sinó que també treballen seguint els més elevats estàndards de qualitat, per assegurar l’eficiència dels CPD, cosa que repercuteix directament en la seva seguretat.

Dins l’ampli espectre d’alternatives que es tenen a l’hora de pensar en les estratègies més apropiades per optimitzar el rendiment dels centres de dades, les empreses posen èmfasi en la importància de reforçar els sistemes de refrigeració servint-se de les últimes tecnologies.Claus per optimitzar la refrigeració freecooling CPD rack

Què és la climatització redundant CPD rack?

Amb l’objectiu de protegir els dispositius electrònics que componen un centre de processament de dades (fonamentalment els servidors que conserven la informació de valor de les empreses), és important consolidar una temperatura estable a tota la infraestructura, un aspecte clau per protegir l’estat de els equips.

És en aquesta part del procés que cobra vital importància la utilització d’un sistema de climatització redundant CPD rack, a través del qual s’aconsegueix refermar una temperatura homogènia i lliure de variacions en tot moment, encara que passi una falla en algun dispositiu de refrigeració.

Això vol dir que, si es presenta alguna anomalia en el funcionament d’una secció del sistema de climatització, la temperatura dels racks no patirà alteracions pel fet que el mateix sistema compensarà de manera automàtica la deficiència de la secció afectada. Això assegura un ambient òptim!

Precisió i garanties de la climatització redundant CPD rack

Guiats per les últimes normatives que requereixen l’adequació dels sistemes per complir amb elevats estàndards de seguretat i certificació, els centres de processament de dades fan servir equips de tecnologia avançada amb l’objectiu de sostenir un rendiment òptim dels dispositius electrònics que formen part d’un rack.

És per aquest motiu en particular que es recomana la utilització d’aires condicionats de precisió, que són, en essència, equips fabricats especialment per a la conservació rigorosa de la temperatura als ambients que s’usen per instal·lar processadors de dades, equips d’informàtica i sales de còmputs.

Aquests equips intel·ligents no només garanteixen el manteniment d’una temperatura estable i sense canvis en espais de grans dimensions, sinó que també controlen els nivells d’humitat a l’ambient i filtren l’aire de manera precisa i eficient.

Per assegurar la climatització redundant, també cal acoblar dos sistemes de refrigeració per cada rack, ja que en el cas dels sistemes de refredament per rack aquests no compten amb vies de distribució en comú.

Si ets una empresa i necessites suport o millorar la climatització redundant CPD rack posa’t en contacte amb nosaltres i t’assorarem, perquè puguis aconseguir el millor rendiment al teu CPD, així com disposar d’una empresa experta en seguretat per protegir les teves dades en armaris de seguretat i mini data center amb tecnologia de darrera generació.